FunTech produce diferite modele de cai antici, care urmează stilul original. De exemplu, figurinele au toate detaliile originale, florile, pietrele, unele cu ochi de sticlă și coada din păr de cai. Acestea  feră o alternativă la prețuri accesibile pentru unii dintre cei mai scumpi și mai frumosi cai . Operele de artă unice și impresionante vor da cu siguranță parcului de distracții sau mall-urilor nemaipomenită vigoare și bucurie.

În zilele noastre, carusele antice originale sunt utilaje pe cale de dispariție. Puține sunt in stare de functionare și unele sunt doar pentru colectie și expoziție. Cu toate acestea, ele sunt inca ravnite.

Caii de carusel de mărime completă sunt pe deplin formați și pictați. Creati din fibră de sticlă ușoară, cu detalii pictate manual, cum ar fi ochii, mantale și cozi lungi și elegante, caii de carusel sunt un amestec minunat de artă, cultură și istorie. Animalele de carusel de dimensiuni mari sunt fabricate din fibră de sticlă (FRP), cu caracteristici de rezistență la mediu, rezistență la coroziune, rezistență ridicată și stabilitate, care vor dura mult timp. Calitatea superioară a produsului va prelungi durata de funcționare și vă va economisi costurile de întreținere.

Producem la comanda diferite ornamente sau obiecte . Pentru mai multe informatii va rugam sa folositi una din metodele de contact .

 

5/5
ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian